Εκατομμύρια η περιουσία που άφησε στον Δήμο Λεμεσού ο τηλεοπτικός Ραούκκας

Εκατομμύρια η περιουσία που άφησε στον Δήμο Λεμεσού ο τηλεοπτικός Ραούκκας

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος εγκατέλειψε τα εγκόσμια κάνοντας φτωχότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο του νησιού μας, αλλά κάνοντας μια δωρεά εκατομμυρίων στον Δήμο Λεμεσού. 

Ο Κύπριος ηθοποιός καθιερώθηκε στο κοινό με την γνωστή ατάκα  «ε… Σολωμό…» από την σειρά του ΡΙΚ «Οικογένεια Σολωμού» που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 1979. 

Την θλίψη τους από το θάνατο του ηθοποιού και μέγα δωρητή του Δήμου Λεμεσού, Χρήστου Παπαδόπουλου, εκφράζουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Σχετικό άρθρο: «Μαύρα μαντάτα»: Έφυγε από τη ζωή σπουδαίος Κύπριος ηθοποιός- Έπαιξε με επιτυχία στην «Aιγια Fuxia»

Μετά το θάνατο της αδελφής του, ο γνωστός Λεμεσιανός ηθοποιός είχε δωρίσει στο Δήμο, το 2016, το πατρικό τους σπίτι, εκτιμημένης αξίας 3,2 εκατομμυρίων ευρώ και τότε ο Δήμος Λεμεσού ανακήρυξε τον ίδιο και την αδελφή του σε Μεγάλους Ευεργέτες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE